TeamTrots

Samen

Samenwerking is in mijn ogen net magie! Het is soms best spannend om samen te gaan werken, maar ik ben elke keer weer verrast wat er ontstaat – juíst uit samenwerking! Het levert méér op dan we los van elkaar zouden kunnen bereiken. Samenwerking is voor mij echt een ‘way of living’. Ik zoek dan ook bewust de samenwerking op met mensen die complementair zijn, maar met wie ik wel belangrijke waarden deel. Met trots deel ik hieronder mijn ‘partners in crime’:

Sanne Gijsbers

Met Sanne samenwerken voelt telkens weer als een feestje! Zij ademt warmte en compassie. Tegelijkertijd biedt ze een veilige voedingsbodem om te experimenteren met nieuwe dingen. Fijn voor de teams waar we samen mee werken, maar ook voor mijzelf!

Met Sanne en Hans ben ik verbonden onder de paraplu van ‘het Collectief voor Magische Samenwerking’

Katelijne Rotsaert

Katelijne is één van de meest ervaren organisatiecoaches in België. Katelijne is doelgericht, kan enorm goed luisteren en is ook heel pragmatisch. Wij zijn beiden gecertificeerd teamcoach en we zoeken elkaar regelmatig op om elkaars zaag scherp te houden (om in termen van Covey te spreken).

Hans Maas

Hans en ik faciliteren regelmatig samen sessies die in het teken staan van teamontwikkeling en elke keer blijkt weer dat we elkaar enorm versterken in onze samenwerking. We zijn complementair en juist daardoor een sterk team! Hans is een meester in zaken vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Met Hans en Sanne ben ik verbonden onder de paraplu van ‘het Collectief voor Magische Samenwerking’

Geertruyt Stokes

Geertruyt is echt een kei in het faciliteren van verandering in organisaties. Zij weet precies hoe ze de harde en de zachte kant van verandering met elkaar in verbinding kan brengen. Wat ik leuk vind aan Geertruyt is haar enorme leergierigheid. Daardoor heeft ze een enorme rugzak aan kennis, wat maakt dat het geweldig is om met haar te sparren.