TeamTrots

Over Yvet Beckers

Ik begeleid teams om meer uit zichzelf te halen, waardoor zij met meer plezier en betere resultaten samenwerken! Mijn grootste plezier haal ik uit de trots die teams laten zien nadat ze een grote doorbraak hebben gerealiseerd. De sterretjes in hun ogen, de trotse high fives die ze elkaar geven, het gevoel dat ze de hele wereld vanaf nu aankunnen!

Achtergrond

Mijn werk als coach en organisatie-adviseur is geworteld in meer dan 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Ik heb rollen vervuld als projectmanager, change manager, leidinggevende en Lean consultant in een breed scala aan sectoren. Mijn ervaring en opleiding helpt me om – zowel op strategisch als op operationeel niveau – makkelijk de link te leggen tussen teamontwikkeling en de praktijk.

Gecertificeerd teamcoach (ORSCC)

Ik ben gecertificeerd als ORSC teamcoach door het CRR (Center for Right Relationships) in de US, één van meest gerenommeerde instituten ter wereld voor teamcoaching. Het CRR heeft het ORSC curriculum ontworpen. ORSC staat voor Organization & Relationship Systems Coaching. ORSC is een superkrachtige methodologie waarin coaching wordt benaderd vanuit een systemisch perspectief.  

Verder ben ik ook als Professional Certified Coach (PCC) geaccrediteerd bij de International Coach Federation (ICF).

En verder

… schuilt in mij een avonturier! 

Mijn vriend Stijn en ik maakten een paar jaar geleden een lange zeilreis. Daarmee realiseerden we een lang gekoesterde droom. We voeren een slordige 15.000 mijl (zo’n 28.000 km), langs drie continenten. We staken twee maal de oceaan over met z’n tweetjes. We leerden onwijs veel van alle prachtige mensen en culturen die we tegenkwamen. We ankerden tussen de nijlpaarden. We zochten beschutting tegen een orkaan. En we hebben meer dan ooit tevoren geleerd hoe gaaf het is om op je eigen zelfredzaamheid en creativiteit te vertrouwen. 

Deze reis vormt nog steeds in vele opzichten een enorme inspiratiebron voor mij als persoon en voor mijn werk met teams!